Bale ne namerava ostati na Otoku

Valižan Gareth Bale kljub uspešnemu igranju na posoji pri Tottenhamu razmišlja le o vrnitvi v Madrid.
Fotografija: Gareth Bale je v odlični formi pričakal začetek kvalifikacij za svetovno prvenstvo. FOTO: John Sibley/Reuters
Odpri galerijo
Gareth Bale je v odlični formi pričakal začetek kvalifikacij za svetovno prvenstvo. FOTO: John Sibley/Reuters

Valižanski nogometaš Gareth Bale je pred začetkom kvalifikacij za svetovno prvenstvo govoril o svoji klubski prihodnosti, ki je po njegovih besedah povezana s Španijo.

31-letni Bale v tej sezoni kot posojen nogometaš Reala odlično igra pri Tottenhamu, kjer je obudil svojo kariero, na 25 tekmah dosegel 10 golov in v dobri formi pričakal začetek kvalifikacij za svetovno prvenstvo, vendar pa kljub vsemu ne želi podaljšati svojega bivanja v Londonu.

»Glavni razlog za moj prihod k Tottenhamu je bila minutaža in da sem ustrezno pripravljen za evropsko prvenstvo. Moj načrt je vedno bil, da se po koncu sezone vrnem k Realu, s katerim imam pogodbo še za eno sezono,« je pred sredino kvalifikacijsko tekmo z Belgijo dejal Bale.

Valižan je od leta 2013 član Reala, pri katerem pa se je zaradi pogostih poškodb znašel na seznamu nezaželenih. V primeru vrnitve v madridsko ekipo bo znova obsojen na neigranje.

Preberite še:

Komentarji: