Bo Keka na klopi Rijeke nasledil Bišćan?

Portal Index poroča, da naj bi bil Igor Bišćan najresnejši kandidat za trenerja Rijeke, čeprav je že imel predpogodbo na Cipru.
Fotografija: Igor Biščan je glavni kandidat za naslednika Matjaža Keka. FOTO: Blaž Samec/Delo
Odpri galerijo
Igor Biščan je glavni kandidat za naslednika Matjaža Keka. FOTO: Blaž Samec/Delo

Na Hrvaškem sta Index in Novi list poskrbela za udarno novico torkovega dopoldneva - Matjaža Keka naj bi na klopi Rijeke nasledil nekdanji trener Olimpije Igor Bišćan. Hrvat je že imel podpisano predpogodbo z Anorthosisom s Cipra, a je dogovor nato padel v vodo. 

Bišćan je v petek podpisal predpogodbo s Ciprčani, kamor bi nato tudi moral dopotovati, a je zaradi družinskih zadev let odpovedal in prihod želel prestaviti. Pri Anorthosisu nad tem niso bili navdušeni in dogovor z Bišćanom so razdrli, Hrvat je tako spet pristal na trgu. 

Zdaj naj bi bil najresnejši kandidat za naslednika Matjaža Keka na Rijeki. V Ljubljani je Bišćan pustil odličen vtis in prinesel zmajem drugi naslov državnih prvakov, a se ni razumel z Milanom Mandarićem, s katerim sta se razhajala glede nogometne filozofije kluba, zato je Ljubljano kljub jezi navijačev moral zapustiti. 

Še pred Bišćanom se je kot glavni kandidat za trenerja Rijeke omenjal Igor Tudor, a naj bi bile njegove finančne zahteve previsoke, zdaj pa Index in Novi list poročata, da bo Bišćan že danes tudi uradno postal trener belih z Rujevice. 

Preberite še:

Komentarji: