Cristiano Ronaldo po 850. golu: Gremo naprej!

Portugalec je zabil 850. gol v poklicni karieri in šestega na zadnjih treh tekmah. Po Fifa najboljši strelec v zgodovini nogometa.
Fotografija: Cristiano Ronaldo tudi v Saudi Pro League dosega gole in je trenutno na vrhu lestvice strelcev s šestimi goli. FOTO: Fayez Nureldine/AFP
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo tudi v Saudi Pro League dosega gole in je trenutno na vrhu lestvice strelcev s šestimi goli. FOTO: Fayez Nureldine/AFP

Cristiano Ronaldo, ki si je kariero kot mnogi drugi zvezdniki podaljšal v Savdski Arabiji, je slavil 850. zadetek v poklicni karieri. Portugalec je dosegel svoj šesti gol na zadnjih treh tekmah, ko je njegov Al-Nasr v savdski ligi s 5:1 premagal Al-Hazm. Med strelce se je vpisal tudi Senegalec Sadio Mane.

»850 golov v karieri in gremo tako naprej!« je na družbenem omrežju zapisal 38-letni Ronaldo.

Ali je portugalski napadalec dejansko dosegel toliko golov, ni mogoče potrditi s 100-odstotno gotovostjo, poročajo agencije. Po mnenju Mednarodne nogometne zveze Fife pa je Ronaldo najuspešnejši strelec v zgodovini nogometa.

Ronaldo je s šestimi goli najboljši strelec savdske lige to sezono; ima en gol več kot nekdanji zvezdnik Liverpoola, Mane.

Preberite še:

Komentarji: