Francoski zvezdnik ostal na Mavriciju in zamudil na priprave

Zvezdniški francoski napadalec Karim Benzema se je znašel v težavah pri Al-Itihadu, saj je zamudil na začetek priprav savdskega kluba.
Fotografija: FOTO: Amr Abdallah Dalsh/Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Amr Abdallah Dalsh/Reuters

Francoski nogometni zvezdnik Karim Benzema se je v svojem novem klubu Al-Itihadu znašel v težavah. Izkušeni napadalec bi se moral v petek udeležiti začetka priprav kluba na drugi del prvenstva, a tega ni storil, zato ga je argentinski trener Marcelo Gallardo izključil iz ekipe.

Benzema tako ne bo del mini pripravljalne turneje aktualnih savdskih prvakov, ki so trenutno šele na sedmem mestu, 25 točk za vodilnim Al-Hilalom. Benzema trdi, da je ostal ujet na dopustu na Mavriciusu, saj zaradi ciklona ni mogel na letalo, s katerim bi se vrnil v Savdsko Arabijo, iz kluba pa prihajajo informacije, da imajo z Benzemajem že nekaj časa težave, brez dovoljenja naj bi izpustil zadnje tri treninge pred novoletnim premorom.

Obojestranska slaba volja naj bi izvirala iz nekoliko slabših predstav Benzemaja v zadnjem obdobju, ki ni povsem upravičil visokih pričakovanj novih delodajalcev, čeprav je v savdski ligi dosegel 9 golov in 5 asistenc.

Preberite še:

Komentarji: