Jan Oblak je moral dvakrat po žogo v svojo mrežo

Spodrsljaj Atletica v v 16. kolu španskega prvenstva, prvi poraz Xavija Hernandeza na klopi Barcelone.
Fotografija: Jan Oblak (desno) in Kokesta po porazu pozdravila navijače s kislim izrazom na licih. FOTO: Oscar Del Pozo/AFP
Odpri galerijo
Jan Oblak (desno) in Kokesta po porazu pozdravila navijače s kislim izrazom na licih. FOTO: Oscar Del Pozo/AFP

Nogometaši madridskega Atletica so si privoščili spodrsljaj v boju za vrh razpredelnice španskega prvenstva. Na domačem štadionu so izgubili z Mallorco z 1:2. Za španske prvake je to drugi poraz v 15 ligaških nastopih, po njem varovanci Diega Simeoneja zasedajo četrto mesto na lestvici.

Jan Oblak je moral dvakrat po žogo v svojo mrežo. Po vodstvo Atletica v 68. minuti sta za Mallorco v polno zadela Franco Russo v 80. minuti in Takefusa Kubo v 91.

Po zmagi nad Real Sociedadom z 2:0 z goloma Viniciusa Juniorja (47.) in Luke Jovića (57.) v vodstvu ostaja Real Madrid. Z 31 točkami je druga Sevilla, ki je danes ugnala Villarreal z 1:0, tretji pa je Betis (30). Slednji je poskrbel še za eno presenečenje 16. kola, saj je sredi Barcelone zmagal 1:0 in tako novemu strategu Kataloncev Xaviju Hernandezu zadal prvi poraz na klopi ekipe s štadiona Camp Nou. Zadetek za ekipo iz Seville je dosegel Juanmi v 79. minuti.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Komentarji: