Ko se bo Messi upokojil, bo vrgel stran TV

Nekdanji italijanski reprezentant Christian Vieri navdušen nad predstavo Barcelone v ligi prvakov proti Juventusu.
Fotografija: Veliki playboy italijanskega nogometa Christian Vieri občuduje lepoto v Messijevi igri. FOTO: John Sibley/Reuters
Odpri galerijo
Veliki playboy italijanskega nogometa Christian Vieri občuduje lepoto v Messijevi igri. FOTO: John Sibley/Reuters

Nekdanji dolgoletni italijanski nogometni reprezentant Christian Vieri je izjavil, da je argentinski virtuoz v dresu Barcelone Lionel Messi pravi čarovnik na igrišču in da bo prenehal spremljati nogomet, ko se bo Messi upokojil. »Messi je Harry Potter nogometa in ko bo nehal igrati nogomet, bom vrgel stran televizor. Ne bo več ničesar za gledati,« je dejal Vieri za CBS Sports.

Legenda italijanskega nogometa Vieri, ki je osvojil serie A z Juventusom v sezoni 1996/97, za azzurre pa je zbral 49 nastopov, je bil navdušen nad Messijevo predstavo v Torinu.

Messi je v sredo z Barcelono gostoval pri Juventusu v ligi prvakov in zmagal z 2:0. Bil je podajalec za prvi zadetek blaugrane, na 2:0 pa je povišal z bele točke.

Nad njegovo predstavo je bil Vieri očaran. »Videli smo neverjetno Barcelono, ki bi zlahka lahko dosegla tudi šest, sedem golov. Res so igrali fantastično. To je nogomet na povsem drugi ravni,« je dejal Vieri.

Preberite še:

Komentarji: