Koeman: Ne morem verjeti, da smo izgubili z Rayem

Barcelona je v 11. kolu španskega prvenstva izgubila proti Rayu Vallecanu z 0:1, Real Madrid pa je s točko zavzel vrh lestvice.
Fotografija: Izkušeni napadalec Radamel Falcao še vedno igra učinkovito. FOTO: Sergio Perez/Reuters
Odpri galerijo
Izkušeni napadalec Radamel Falcao še vedno igra učinkovito. FOTO: Sergio Perez/Reuters

Barcelona je v 11. kolu španskega nogometnega prvenstva izgubila proti Rayu Vallecanu z 0:1. Potem ko je minuli konec tedna na clasicu katalonski velikan ostal praznih rok proti Realu iz Madrida, je tokrat po edinem golu na tekmi, ki ga je za Rayo dosegel Radamel Falcao, zabeležil še drugo zaporedno ničlo.

Kljub le 0:0 proti Osasuni na domačem stadionu Santiago Bernabeu je Real Madrid skočil na vrh lestvice.

Falcao je septembra prišel iz Galatasaraya. V 30. minuti je po izgubljeni žogi Sergia Busquetsa na sredini igrišča Falcao stekel v prostor, preigral Gerarda Piqueja in od desne vratnice vrat Marc-Andreja ter Stegna postavil končni izid polčasa.

»Ne morem verjeti, da smo izgubili tekmo«

Barcelona je imela v drugem delu žogo precej več v svojih nogah, pritiskala, sodnik Mateu Lahoz pa je v 71. minuti pokazal na belo piko, ko je Oscar Valentin spotaknil Memphisa Depaya. Slednji je kar sam prevzel odgovornost, a mu je Stole Dimitrievski slabše odmerjen strel obranil.

»Ne morem verjeti, da smo izgubili tekmo. Ni problematičen odnos fantov, prav tako ne naša igra. Ustvarili smo si dovolj priložnosti za gol, toda nismo ga zabili, žal šteje le to. Če bomo nadaljevali na tak način kot proti Realu in Rayu, se bo med nas vrnila tudi sreča,« je zatrdil Barcelonin trener Ronald Koeman.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: