Zdaj vse jasno: Colley odhaja na Madžarsko

Po odlični sezoni, v kateri je odigral skoraj vse tekme in za ekipo Kopra dosegel 12 golov, se od slovenskega pristanišča poslavlja Gambijec Lamin Colley.
Fotografija: Lamin Colley (na fotografiji desno) je Kopru prinesel pokalno lovoriko in slastno denarno pogačo. FOTO: Aleksander Golob
Odpri galerijo
Lamin Colley (na fotografiji desno) je Kopru prinesel pokalno lovoriko in slastno denarno pogačo. FOTO: Aleksander Golob

Napadalec koprskega prvoligaša Lamin Colley se seli k madžarskemu prvoligašu Puskas Akademia. Colley je bil med ključnimi možmi ekipe trenerja Zorana Zeljkovića, ki je osvojila pokalni naslov in bila do zadnjega kola 1. SNL v igri tudi za državno krono. Odigral je 38 od 40 uradnih tekem, kmalu 29-letni Gambijec je bil z goloma tudi junak pokalnega finala v Celju, kjer je Koper premagal Bravo s 3:1.

Prodaja Afričana naj bi Kopru prinesla več kot 600 tisoč evrov. Puskas Akademia, ki nosi ime po najslavnejšem madžarskem nogometašu vseh časov, nekdanjemu članu madridskega Reala Ferencu Puskasu, je v minuli sezoni elitnega madžarskega prvenstva osvojila tretje mesto in bo tako kot Koper začela sezono 2022/23 v 2. kolu kvalifikacij za konferenčno ligo.

Preberite še:

Komentarji: