Le dobra dva tedna je bil upokojenec

Nekdanji argentinski reprezentant in napadalec West Hama, Juventusa, Manchester Uniteda ter Manchester Cityja Carlos Tevez je novi trener Rosaria.
Fotografija: Carlos Tevez se je na začetku meseca igralsko upokojil, zdaj pa je že dobil trenersko priložnost pri enem od največjih argentinskih klubov Rosariu. FOTO: Stringer/AFP
Odpri galerijo
Carlos Tevez se je na začetku meseca igralsko upokojil, zdaj pa je že dobil trenersko priložnost pri enem od največjih argentinskih klubov Rosariu. FOTO: Stringer/AFP

Nekdanji napadalec West Hama, Juventusa, Manchester Uniteda in Manchester Cityja Carlos Tevez je postal novi trener argentinskega nogometnega velikana Rosaria. Kot so sporočili iz kluba, je 38-letni nekdanji argentinski reprezentant le dva tedna po igralski upokojitvi našel prvo trenersko službo.

Tevez, ki je nogometne čevlje obesil na klin na začetku meseca, je z Rosariom podpisal enoletno pogodbo. Rosario je trenutno v spodnji polovici lestvice 28-članskega argentinskega prvenstva.

Na mednarodni ravni je napadalec z vzdevkom Carlitos v reprezentančnem dresu Argentine igral na dvehs vetovnih prvenstvih in v 76 tekmah dosegel 13 golov. Na olimpijskem turnirju leta 2004 je osvojil zlato olimpijsko medaljo in bbil tudi najboljši strelec.

Preberite še:

Komentarji: