Leonardo Bonucci si je privoščil kokakolo in pivo

Italijanski nogometni reprezentant je na novinarski konferenci po finalni tekmi evropskega prvenstva postavil piko na i Ronaldove umikanja nezdravih pijač.
Fotografija: Leonardo Bonucci je utišal angleške navijače na Wembleyju in vrnil Italijo med žive, nato pa je bil še zanesljiv izvajalec enajstmetrovke. FOTO: Andy Rain/AFP
Odpri galerijo
Leonardo Bonucci je utišal angleške navijače na Wembleyju in vrnil Italijo med žive, nato pa je bil še zanesljiv izvajalec enajstmetrovke. FOTO: Andy Rain/AFP

Ko je Cristiano Ronaldo na eni od novinarskih konferenc z mize umaknil steklenico Coca Cole in se zavzel za pitje vode, je zakuril socialna omrežja in zamajal tudi delniške trge. Pozneje ga je posnemal francoski zvezdnik Paul Pogba z odstranitvijo brezalkoholnega piva Heineken. Toda na evropskem prvenstvu je piko na i postavil steber italijanske obrambe in strelec izenačujočega gola v finalu evropskega prvenstva v nogometu Leonardo Bonucci.



Na novinarski konferenci je imel pred seboj steklenice Coca Cole in Heinekena. Italijan se ni dal zmesti in je, drugače kot slovita kolega, raje popil, kar mu je bilo ponujeno. »Nocoj bom pil vse,« je z užitkom povedal, preden sta po grlu stekla brezalkoholno pivo in kokakola.

Preberite še:

Komentarji: