Luis Suarez pred vrati Juventusa, Higuain v ZDA

Prestopi nogometnih zvezdnikov se bližajo vrhuncu.
Fotografija: Luis Suarez (desno) je v Barceloni odlično sodeloval z Lionelom Messijem. FOTO: Sergio Perez/Reuters
Odpri galerijo
Luis Suarez (desno) je v Barceloni odlično sodeloval z Lionelom Messijem. FOTO: Sergio Perez/Reuters

Torino – Urugvajski nogometni zvezdnik Luis Suarez bo po pisanju italijanskih medijev okrepil vrste torinskega Juventusa. Na Apeninskem polotoku kroži novica, da je prestop s klubom že dogovorjen.

Suarez je v šestih sezonah v dresu Barcelone dosegel 198 golov. Po prihodu novega trenerja Ronalda Koemana pa se je znašel na seznamu odvečnih nogometašev.
Težava je v tem, da 33-letnega Suareza na Barcelono veže pogodba še za eno leto, zato naj bi pogodbo odkupil kar sam, da bi v Piemont lahko odšel brez odškodnine.
 

Iz Juventusa k Interju


Juventus pa po treh sezonah zapušča 32-letni Argentinec Gonzalo Higuain. Njegov brat in menedžer Nicolas dodaja, da zapušča tudi italijanski škorenj. Nov dom naj bi našel v ameriški MLS pri Interju iz Miamija.

»Cenimo, da je novi trener Juventusa Andrea Pirlo jasno povedal, da na Gonzala ne računa več. Ima ponudbe iz Francije, Anglije, Španije, Kitajske, in ZDA. Nič še ni odločeno, a jasno je, da odhaja iz Italije in da nikoli ne bo igral za Boca Juniors, saj je kariero začel pri moštvu River Plate,« je v zvezi z odhodom povedal Nicolas Higuain.

Preberite še:

Komentarji: