Mijatović razočaran nad nestrokovno obravnavo nogometa in športa

Predsednik NZS prepričan, da odločevalci s takšnimi odločitvami povzročajo ogromno in nepopravljivo škodo nogometu in športu nasploh.
Fotografija: Radenko Mijatović, predsednik NZS, ne skriva slabe volje, ker so morali prekiniti vsa tekmovanja. FOTO: Vidic Leon/Delo
Odpri galerijo
Radenko Mijatović, predsednik NZS, ne skriva slabe volje, ker so morali prekiniti vsa tekmovanja. FOTO: Vidic Leon/Delo

Čeprav si je vodstvo Nogometne zveze Slovenije (NZS) prizadevalo, da bi doseglo spremembo dikcije odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov, objavljenem v uradnem listu številka 47 z dne 29. marca, je bila krovna slovenska organizacija prisiljena prekiniti vsa tekmovanja pod svojim okriljem med 1. aprilom in vključno 11. aprilom.

Ob novici Radenko Mijatović, predsednik NZS, ni mogel skriti razočaranja. »Vnovič smo prizadeti in razočarani nad nestrokovno in neprofesionalno obravnavo nogometa in športa pri odločevalcih, ki s takšnimi odločitvami povzročajo ogromno in nepopravljivo škodo nogometu in športu nasploh,« je bil vidno nezadovoljen Mijatović.

»Upali smo, da bodo naši pozivi in argumentacije, ki smo jih poslali na vlado in ustrezne institucije, vplivali na spremembo dikcije odloka, ki bi nadaljevanje največjih ligaških tekmovanj v državi dovoljevala. Toda znova smo ostali brez kakršnihkoli odgovorov,« je za spletno stran NZS še dodal Mijatović.

Preberite še:

Komentarji: