Mourinho: 100 golov? Ni slabo za obrambno ekipo

Londonski klub Tottenham ostaja v igri za vrnitev v Uefino ligo prvakov.
Fotografija: Jose Mourinho spet žari od sreče, potem ko je njegova ekipa našla odlično formo z začetka sezone. FOTO: Julian Finney/Reuters
Odpri galerijo
Jose Mourinho spet žari od sreče, potem ko je njegova ekipa našla odlično formo z začetka sezone. FOTO: Julian Finney/Reuters

Zadnjo nedeljsko tekmo angleškega prvenstva so zaznamovali nogometaši Tottenhama, ki so v mestnem dvoboju zanesljivo premagali Crystal Palace s 4:1 (Bale in Kane po 2) in po tretji zaporedni zmagi ostajajo v igri za prva štiri mesta in ligo prvakov.

»Če drži moja statistika, smo v tej sezoni zabili že 100 golov v vseh tekmovanjih. Ni slabo za neko obrambno, zelo obrambno naravnano ekipo,« je v svojem slogu ocenil izplen Tottenhamov trener Jose Mourinho. Osrednji figuri tekme sta bila Gareth Bale in Harry Kane. Valižan je zabil prva gola, Anglež tretjega in četrtega, za prva pa podal Balu.


Naslednji izziv dvoboj z zagrebškim Dinamom


»V napadu premoremo odlične igralce, veliko kakovosti. Pa ne gre le za omenjena igralca. Poleg njiju so v ekipi tudi Son, Lamela, Lucas Moura in drugi. Dejstvo pa je, da to ni Bale iz začetka sezone, saj v zadnjem času igra neverjetno. Kane? On je enostavno nezamenljiv v tej ekipi,« je žarel od sreče Mourinho, ki ga naslednji izziv čaka v dvoboju z zagrebškim Dinamom v 1/8 finala evropske lige.

Gareth Bale (levo) in Harry Kane sta močna aduta Tottenhama. FOTO: Clive Rose/AFP
Gareth Bale (levo) in Harry Kane sta močna aduta Tottenhama. FOTO: Clive Rose/AFP


Standings provided by SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: