Nantes na Parku princev šokiral PSG

Paris Saint-Germain je v 29. kolu francoskega prvenstva presenetljivo izgubil proti Nantesu z 1:2.
Fotografija: Nantes si je priboril peto zmago sezone. FOTO: Franck Fife/AFP
Odpri galerijo
Nantes si je priboril peto zmago sezone. FOTO: Franck Fife/AFP

Nogometaši Nantesa so v 29. kolu francoskega prvenstva pripravili veliko presenečenje in premagali aktualnega prvaka PSG z 2:1.

Nantes se je s peto prvenstveno zmago le na točko približal “odrešilnemu” sedemnajstemu mestu, ki prinaša obstanek med elito, medtem ko so Parižani tri točke za vodilnim Lillom.

PSG je povedel v 42. minuti, odbita podaja Angela di Marie je nepričakovano prišla do Juliana Draxlerja, ki ni okleval in rutinirano zadel za vodstvo.

Gostje so v drugem delu pripravili preobrat. Najprej so v 59. minuti izkoristili napako tekmecev, si priborili žogo pred kazenskim prostorom, Randal Kolo pa je žogo zabil pod prečko za 1:1.

Nantes je v 71. minuti udaril še drugič. Vratar Alban Lafont je žogo poslal na polovico Parižanov, z njo je v kazenski prostor stekel Kolo in nesebično podal Mosesu Simonu, ta pa je iz bližine zadel za presenetljivo zmago.

Paris Saint-Germain je izgubil že sedmič v sezoni. Za primerjavo, v celotni sezoni 2019/20 je izgubil le trikrat, sezono poprej pa petkrat.
 

 

Di Mario naj bi oropali


Po tekmi v Parizu so se pojavile slabe novice. Kot poroča RMC Sport, so pri PSG-ju v 62. minuti z igrišča poklicali Di Mario, ker naj bi prejeli novico, da so oropali njegov dom, to pa naj bi se zgodilo ob prisotnosti njegove družine. Argentinski nogometaš je zato sredi tekme hitro zapustil stadion.

To pa še ni vse, v istem večeru naj bi se zgodil tudi rop v hiši še enega neimenovanega igralca PSG-ja.



Standings provided by SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: