Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Ušel iz Maribora in postal adut Ljubljančanov

Marko Brest je bil svetla točka v Olimpijinem spodrsljaju v uvodnem kolu 1. SNL. Ko je vstopil v igro, je razmišljal le o golu.
Fant iz Slovenskih goric iz Juršincev Marko Brest je bil v Olimpijinem spodrsljaju proti Rogaški svetla izjema. FOTO: Facebook
Fant iz Slovenskih goric iz Juršincev Marko Brest je bil v Olimpijinem spodrsljaju proti Rogaški svetla izjema. FOTO: Facebook
12. 2. 2024 | 20:03
12. 2. 2024 | 20:04
5:11

V nadaljevanju preberite:

Olimpija je v uvodnem dejanju drugega dela sezone 1. SNL v zadnji sekundah prišla do točke proti zadnji Rogaški, kar ni pretirano osrečilo navijačev, a kaže izpostaviti tudi prijetnejše poglavje tekme, ki mora pri zeleno-belih iti hitro v pozabo. Zasijal je Marko Brest, slovenski fant v tujski zasedbi, in lanskega avgusta najdražja naložba ljubljanskih selektorjev.

Enaindvajsetletni krilni napadalec iz Slovenskih goric iz Juršincev je najprej izsilil enajstmetrovko in v zadnjih sekundah še dosegel mojstrski gol. V dobrih dvajsetih minutah si je brez pomislekov zaslužil naziv igralca tekme, svojo predstavo in učinek pa je »zabelil« še z iskrivo izjavo.

»Lahko bi tudi obstal na nogah. Toda, zakaj bi, če sem lahko padel in iztržil najstrožjo kazen,« je bil iskren reprezentant do 21 let, ki je v 45 tekmi v 1. SNL dosegel tretji gol.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine