Neymar v Diorjevi obleki pridobil še več samozavesti

Francoski podprvak Paris Saint-Germain je v ponedeljek potrdil, da je sklenil dveletno sodelovanje s podjetjem Christian Dior SE.
Fotografija: Neymar (na fotografiji) pred začetkom zabave v Parizu leta 2019. FOTO: Charles Platiau/Reuters
Odpri galerijo
Neymar (na fotografiji) pred začetkom zabave v Parizu leta 2019. FOTO: Charles Platiau/Reuters

Podjetje slavnega kreatorja Christiana Diorja bo prvič v svoji skoraj 75-letni zgodovini sodelovalo s kakšnim športnim kolektivom. Moško kolekcijo oblek je za pariški klub pripravila kreativna direktorica Kim Jones, so sporočili iz Pariza, kjer so v zadnjih sezonah sodelovali z nemškim Hugo Bossom.

»Dobro se počutim. Šarmantnejši, elegantnejši in še samozavestnejši,« je v predstavitvenem videu povedal brazilski napadalec Neymar. PSG se je po prihodu argentinskega zvezdnika Lionela Messija še utrdil med najbolj zaželenimi znamkami v svetu športa, napad, ki naj bi ga v tej sezoni skupaj sestavljali Neymar, Messi in Francoz Kylian Mbappe, pa bo poleg zadetkov očitno skrbel tudi za modne smernice.Za dvigovanje ugleda znamke sicer že več let skrbijo številni znani obrazi iz sveta filma in glasbe, denimo Sharon StoneCharlize Theron, Natalie Portman, Jennifer Lawrence, Robert Pattinson, Rihanna, Johnny Depp ...

Preberite še:

Komentarji: