Po Američanki Ronalda posilstva obtožuje tudi Francozinja

Javila se je nova ženska, ki naj bi jo posilil Cristiano Ronaldo. Portugalca pokopavata narcisoidnost in to, da mu je dovoljeno vse.
Fotografija: »Nisem kriv,« trdi Cristiano Ronaldo. FOTO: AP
Odpri galerijo
»Nisem kriv,« trdi Cristiano Ronaldo. FOTO: AP

Svet je pač takšen, v današnjih časih moralno razkrojen, da skozi etična očala včasih padejo tudi pomisleki o spolnem ravnanju brez ukalupljene romantične nežnosti. O posilstvu ženske nočejo govoriti ali spolnega napada prijaviti policiji, ker je to osebno ponižanje v javnosti, poleg tega je to za žensko travmatična izkušnja, ki vpliva tudi na njen odnos do moškega v prihodnosti. O nasilnem spolnem aktu ne želijo govoriti, če so teoretično pričakovale sanjsko ljubezensko noč s princem na belem konju.

No, in za mnoge je nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo seksualni simbol, s katerim bi si želele preživeti (eno)nočno izkušnjo. Da ga Američanka Kathryn Mayorga zdaj, potem ko je za molk že prejela 325.000 evrov, obtožuje posilstva, je za Portugalca velika osebna sramota, saj zaradi svojega adonisovskega videza nima težav pri vabljenju deklet v posteljo po prosti volji.

Ronalda pravzaprav pokopava izjemna narcisoidnost; je sam svoj največji ego, ki mu je zaradi samozadovoljne podobe dovoljeno vse. Tako na nogometnem igrišču, nič čudnega, da se je skoraj zjokal, ko je bil izključen z Juventusove tekme v ligi prvakov proti Valencii, po njegovem mnenju neopravičeno, kot tudi zasebno.
 

Storil silo še Francozinji


Po analnem posilstvu Mayorgove leta 2009 v lasvegaškem hotelu in zdajšnjem vnovičnem policijskem odprtju primera se je odvetniku posiljene Američanke Leslieju Stovallu javila še ena ženska, ki naj bi ji Ronaldo storil silo. Odvetnik ne želi razkriti njene identitete, bo pa s pripovedjo seznanil policijo v Las Vegasu, ki preiskuje prvo (razkrito) posilstvo. Cristiana Ronalda, takrat je kot dvajsetletnik igral za Manchester United, so sicer leta 2005 aretirali, zaradi domnevnega posilstva v londonskem hotelu ga je prijavila Francozinja. A pomanjkanje dokazov je bilo krivo, da primer sodno ni romal naprej.

Da je afera Ronaldovo posilstvo postala že čista indoktrinacija, pa govori naslednje dejstvo. V bran rojaku je stopil celo portugalski predsednik vlade Antonio Costa. »Ljudje morajo enkrat za vselej razumeti, da je človek, dokler se mu ne dokaže krivda, nedolžen. Imamo pa dokaz, da je Cristiano Ronaldo izjemen profesionalec in športnik, nekdo, ki je pripomogel k temu, da je Portugalska cenjena po svetu. Zato si želimo, da tega slovesa ne zatemni prav nobena stvar,« je nacionalnopolitično propagando zganjal Antonio Costa. No, morda pa je Cristiano Ronaldo v odnosu do žensk kot dobrodušni doktor Jekyll in zli gospod Hyde.

Preberite še:

Komentarji: