Tudi Milan Mandarić našel novega trenerja v Sežani

V minuli sezoni trener mladinskega moštva Olimpije Goran Stanković je že opravil pogovore s predsednikom zeleno-belih Milanom Mandarićem.
Fotografija: Enainštiridesetletni Goran Stanković, ki je od septembra vodil CB24 Tabor, je že petnajsti trener Olimpije pod vodstvom Milana Mandarića. FOTO: Blaž Samec/Delo
Odpri galerijo
Enainštiridesetletni Goran Stanković, ki je od septembra vodil CB24 Tabor, je že petnajsti trener Olimpije pod vodstvom Milana Mandarića. FOTO: Blaž Samec/Delo

Če ne bo še enega presenetljivega zasuka čez noč, bo novi trener nogometašev Olimpije Goran Stanković. Tako je tudi Olimpija po Mariboru trenerja našla pri sežanskem prvoligašu CB24 Tabor, kjer je Stanković lanskega septembra nasledil Maura Camoranesija.

Enainštiridesetletni Ljubljančan je bil pri Olimpiji v minuli sezoni trener mladinskega moštva, s katerim je bil najboljši v Sloveniji, nato pa še vodja mladinske šole.  Pred tem prihodom k zeleno-belim je samostojno deloval pri nižjeligaših, z nekdanjim selektorjem Tomažem Kavčičem pa je kot pomočnik deloval tudi na Kitajskem.

V 1. SNL je debitiral na sežanski klop v 3. kolu proti Aluminiju (3:1) in Tabor s tekmo manj po prvem delu sezone zavihtel do 6. mesta (24 točk).

Stanković bo pod taktirko Milana Mandarića, ki je v petek odstavil Dina Skenderja, že 15. trener Olimpije.

Preberite še:

Komentarji: