Po reprezentančnem odmoru znova bitka Celje – Olimpija

Znani so četrtfinalni pari nogometnega pokala Pivovarne Union in pokašlnega tekmovanja za ženske. Najbolj zadovoljni so pri Mariboru in Rogaški.
Fotografija: Zadnje dejanje Pokala Pivovarne Union bo tako kot lansko leto na štadionu Z'dežele v Celju. FOTO: Blaž Samec
Odpri galerijo
Zadnje dejanje Pokala Pivovarne Union bo tako kot lansko leto na štadionu Z'dežele v Celju. FOTO: Blaž Samec

Nogometna zveza Slovenije (NZS) je na Brdu pri Kranju izžrebala pare četrtfinala pokala Pivovarne Union. Branilec naslova Koper se bo v gosteh meril z drugoligašem Aluminijem. Vodilna ekipa Prve lige Telemach Olimpija se bo merila s prvoligaškim tekmecem Celjem, Maribor bo gostil drugoligaša Primorje, v povsem drugoligaškem obračunu pa se bosta srečali Rogaška in Bistrica.

Po 28. kolu 1. SNL, ki bo konec tedna, bodo nogometni prvoligaši imeli dva tedna odmora in se v ligaški ritem vrnili 1. aprila z 29. kolom. Četrtfinalne tekme bodo 5. aprila.

Znane so tudi tekmice v polfinalu ženskega pokalnega tekmovanja. Mura Nona se bo merila z Radomljami, Olimpija pa z Ljubljano. Polfinalni tekmi bosta 19. aprila.

Finale tako v moški kot ženski konkurenci bo tudi letos v Celju, in sicer 6. maja. Lani je v moški konkurenci slavil Koper, v ženski pa Olimpija.

Četrtfinale:

Rogaška – Bistrica

Olimpija – Celje

Aluminij – Koper

Maribor – Primorje

Polfinale, ženske:

Mura Nona –Radomlje Medex

Olimpija – Ljubljana

Preberite še:

Komentarji: