Prispela ponudba Reala za Mbappeja: 160 milijonov €

Španski mediji poročajo o velikih premikih v povezavi z zaenkrat še vedno zgolj morebitnim prestopom Kyliana Mbappeja v Real Madrid.
Fotografija: Mbappe (na fotografiji) bi lahko Pariz očitno zapustil še letos. FOTO: Loic Venance/AFP
Odpri galerijo
Mbappe (na fotografiji) bi lahko Pariz očitno zapustil še letos. FOTO: Loic Venance/AFP

Časnik AS je na svoji spletni stran izapisal, da tako vroče na relaciji Pariz–Madrid še ni bilo. V glavni vlogi pa seveda Kylian Mbappe, njegov trenutni delodajalec Paris Saint-Germain in dolgoletni snubec Real Madrid. Možnost, da bi do prestopa Francoza, ki ima le še enoletno pogodbo s Parižani, prišlo že to poletje, je vedno večja, poroča madridski športni dnevnik, ki dodaja, da je na naslov francoskih podprvakov tudi že prišla uradna ponudba v višini 160 milijonov evrov. O tem so poročali v televizijski oddaji El Chiringuito.



»Čeprav bi prihodnjo sezono prišel zastonj, se v Madridu povsem zavedajo, da bi bilo idealno, če bi prišel že v tej,« je zapisal AS. Izpostavljajo dejstvo, da je bil Real vse do današnjega dne zelo spoštljiv, vse dokler ni postalo jasno, da Mbappe v nobenem primeru ne želi podaljšati pogodbe s klubom iz domačega mesta, kjer so začeli razmišljati o morebitni prodaji.

Britanski TalkSport je sicer poročal o precej višji ponudbi, in sicer 186 milijonov evrov, dodal pa je tudi, da je prodaja Mbappeja močno povezana z morebitnim prihodom Cristiana Ronalda, ki naj bi ga vodilni možje PSG kljub letošnjemu prihodu Lionela Messija videli kot naslednika francoskega asa, ob tem pa bi jim pod eno streho uspelo združiti tudi največja zvezdnika tega tisočletja.

Preberite še:

Komentarji: