Rdeči vragi z novo zmago tik pod angleški vrh

Manchester United je vrnil med žive napadalec Marcus Rashford.
Fotografija: Akterji pomembne zmage Manchester Uniteda (z leve): Alex Telles, Marcus Rashford, Bruno Fernandes in Anthony Martial. FOTO: Peter Powell/Reuters
Odpri galerijo
Akterji pomembne zmage Manchester Uniteda (z leve): Alex Telles, Marcus Rashford, Bruno Fernandes in Anthony Martial. FOTO: Peter Powell/Reuters

Nogometaši Manchester Uniteda so na zadnji tekmi 13. kola angleške nogometne lige v gosteh premagali zadnjeuvrščeni Sheffield United s 3:2 (2:1). Z zmago so se povsem približali najboljšim, ob tekmi manj le še za pet točk zaostajajo za vodilnim Liverpoolom, za dve za drugouvrščenim Tottenhamom in eno za Southamptonom in Leicestrom.


Rashford postavil stvari na svoje mesto


Domači so sicer po napaki vratarja Deana Hendersona prek Davida McGoldricka v peti minuti povedli, a nato tudi sami storili preveč napak, da bi lahko zadržali prednost. Gosti so z dolgimi podajami za obrambno linijo, prihajali do priložnosti, že v prvem polčasu sta dve izkoristila Marcus Rashford, ki se je izkazal z odličnim sprejemom in močnim strelom, in Anthony Martial.

Rashford pa je na začetku drugega dela vodstvo povišal, domači so v 88. minuti po kotu in drugem golu golu McGoldricka poskrbeli za nekaj drame, ki pa se je za Manchester United vendarle srečno končala, tudi po zaslugi vratarja Hendersona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: