Rehabilitacija Simona Rožmana za celjsko pot v Evropo

Prvo dejanje 21. kola 1. SNL danes v Domžalah, zadnje v ponedeljek v Kidričevem. Prvaki po porazu v glavnem mestu, v Fazaneriji spet z Ljubljančani.
Fotografija: Novega trenerja Mure Damirja Čontalo  čakajo peklenski tedni, ki bodo krojili tudi njgeovo prihodnost na klopi rno-belih. FOTO: Leon Vidic/Delo
Odpri galerijo
Novega trenerja Mure Damirja Čontalo  čakajo peklenski tedni, ki bodo krojili tudi njgeovo prihodnost na klopi rno-belih. FOTO: Leon Vidic/Delo

Predigra za derbi 21. kola 1. SNL bo že danes v Celju, kjer bo s Koprom gostoval kandidat za prvaka. Zadnje dejanje bo šele v ponedeljek: derbi dna lestvice v Kidričevem.

Domžale: Domžale – CB24 Tabor (sodnik Martin Matoša): Domžalčani so obrnili ploščo: pripeljali niso niti enega nogometaša v zimskem prestopnem roku. Ne bo jim lahko, Sežanci so morda še bolj motivirani, kot bodo oni v četrtek v zaostali tekmi proti Olimpiji.

Celje: Celje – Koper (Rade Obrenović): Okrepljeni in razsipni Celjani, še močnejši Koprčani, trenerja z naprednejšimi pogledi, prvi bi se radi krepko povzpeli, drugi bi bili prvaki. Lepše napovedi za mini spektakel ni. Simon Rožman začenja svojo strokovno rehabilitacijo, Zoran Zeljković se je že prebil v »prvo ligo«, kmalu bi lahko postal slovenska trenerska št. 1. Celjski Duje Čop, nekoč hrvaški reprezentant, je imel sloves najmočnejšega igralca prestopnega roka, a šteli bodo goli. Koprski atomski napad ima še vedno Maksa Barišića, nesporno najboljšega nogometaša jesenskega dela prvenstva

prva liga 21. kolo
prva liga 21. kolo

Murska Sobota: Mura – Bravo (Aleksandar Matković): Bo trener Damir Čontala zdržal na soboški klopi? Veliko so si upali šefi, novinec mora krmariti barko izkušenih, iz ozadja pritiskajo mlajši. Evropa je ogrožena.

Kidričevo: Aluminij – Kalcer Radomlje (Mihael Antić): Ni veliko neznank, poraženec bo prevzel vlogo glavnega kandidata za izpad.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: