Roma ne bi mogla izbrati boljšega od Mourinha

Edin Džeko v tej sezoni ni navdušil navijačev tudi zavoljo manjšega zaupanja, ki mu ga je izkazal trener Paulo Fonseca.
Fotografija: Romin napadalec Edin Džeko je pozdravil prihod slovitega Joseja Mourinha na trenersko klop Rome. FOTO: Tiziana Fabi/AFP
Odpri galerijo
Romin napadalec Edin Džeko je pozdravil prihod slovitega Joseja Mourinha na trenersko klop Rome. FOTO: Tiziana Fabi/AFP

Nogometaši Rome so nedavno dobili tradicionalni rimski derbi z Laziem in tako vsaj delno zacelili rane navijačev, ki so v sezoni 2020/21 doživeli veliko razočaranj ob pogledu na lestvico serie A. Bolj priljubljeni rimski klub namreč ne bo igral v ligi prvakov 2021/22, najbrž bo pristal v Uefini konferenčni ligi. Toda Roma je prav z zmago v mestnem derbiju razblinila sanje Lazia o njegovi vrnitvi v ligo prvakov.

Po tekmi je spregovoril tudi najboljši rimski napadalec Edin Džeko, ki je bil med glavnimi akterji prestižne zmage. Bošnjak v tej sezoni ni povsem navdušil tudi zavoljo manjšega zaupanja, ki mu ga je izkazoval trener Paulo Fonseca. Slednjega bo junija zamenjal sloviti Portugalec Jose Mourinho.


Mourinho že prinesel ogromno pozitivne energije


»Mourinho je že prinesel ogromno pozitivne energije in optimizma vsem okrog kluba. Roma je zelo zahtevna nogometna sredina in klub ne bi mogel izbrati boljšega trenerja za visoke cilje,« je zatrdil Džeko, četudi v javnosti krožijo informacije, da je Portugalec že prečrtal 35-letnega Sarajevčana. »Ne razmišljam o tem, čas bo pokazal, kakšne bodo naše poti,« je dodal kapetan Rome Džeko.

Preberite še:

Komentarji: