Slovan iz Bratislave noče več Darka Milaniča

Po dveh ligaških porazih proti Sparti se je vodstvo slovaškega prvaka odločilo za skrajno potezo, čeprav je naslov prvaka tako rekoč že ubranjen.
Fotografija: Darko Milanič je nepričakovano prejel nezaupnico Slovana, pri katerem je deloval od lanskega avgusta. FOTO: Slovan Bratislava
Odpri galerijo
Darko Milanič je nepričakovano prejel nezaupnico Slovana, pri katerem je deloval od lanskega avgusta. FOTO: Slovan Bratislava

Nedeljski visok poraz z 0:3 v Trnavi in deset dni prej domači z 1:2 proti Sparti brez hujših posledic za položaj na lestvici je močno ujezil vodstvo slovaškega nogometnega prvaka Slovana, saj je neuradno plačal davek za spodrsljaj kar trener Darko Milanič. Izolana naj bi nasledil nekdanji slovaški selektor Vladimir Weiss.

Slovan je tri tekme pred koncem državnega prvenstva v debeli prednosti osmih točk pred Dunajsko Stredo (65:58), povrhu je Slovan tako rekoč že finalist pokalnega tekmovanja, saj ima iz prve tekme proti Banski Bystrici prednost s 3:0.

Pri Slovanu sta sicer pomembna člana tudi Kenan Bajrić in Alen Ožbolt, Žan Medved pa je posojen poljski Wisli iz Krakowa. Milaničev pomočnik pa je Novica Nikčević.

Preberite še:

Komentarji: