Slovenski nogometaš sporazumno zapustil Moskvo

Spartak Moskva se je razšel s slovenskim nogometašem Miho Mevljo.
Fotografija: Miha Mevlja (desno) in srbski napadalec Aleksandar Mitrović med junijsko tekmo reprezentanc v Stožicah. FOTO: Borut Živulović/Reuters
Odpri galerijo
Miha Mevlja (desno) in srbski napadalec Aleksandar Mitrović med junijsko tekmo reprezentanc v Stožicah. FOTO: Borut Živulović/Reuters

Eden najuglednejših ruskih klubov, Spartak Moskva, je potrdil, da se je razšel s slovenskim nogometašem Miho Mevljo. Nekateri ruski mediji so že nekaj tednov namigovali na selitev slovenskega reprezentanta v drug klub, toda da se naj ne bi mudilo, saj prestopni rok v Rusiji traja vse do 22. februarja.

»Razšli smo se sporazumno, Mihi pa želimo veliko sreče v nadaljnji karieri,« je potrdil Spartak, četrti ruski klub v kartoteki 32-letnega branilca po Rostovu, Zenitu in Sočiju. Mevlja, s katerim računa tudi slovenski selektor Matjaž Kek – Slovenija bo odprla boj za euro 2024 23. marca v Kazahstanu –, je v majici Spartaka odigral štiri tekme v premier ligi in tri tekme v pokalu.

V majici Slovenije, v kateri je v zadnjem obdobju čakal na priložnost ob Jaki Bijolu in Mihi Blažiču, je doslej zbral 50 tekem in prispeval tudi dva gola.

Preberite še:

Komentarji: