Svet naj se pripravi, Barcelona se vrača

Predsednik katalonskega nogometnega velikana Joan Llaporta je prepričan, da je klub znova privlačen za najboljše igralce.
Fotografija: Španski reprezentant Ferran Torres (levo) je prvi veliki kapitalec Barcelone po razkritju velike denarne luknje, ki jo zdaj poskuša zakrpati vodstvena zasedba pod taktirko predsednika kluba Joana Llpoarte. FOTO: Pau Barrena/AFP
Odpri galerijo
Španski reprezentant Ferran Torres (levo) je prvi veliki kapitalec Barcelone po razkritju velike denarne luknje, ki jo zdaj poskuša zakrpati vodstvena zasedba pod taktirko predsednika kluba Joana Llpoarte. FOTO: Pau Barrena/AFP

Predsednik katalonskega nogometnega velikana Joan Llaporta je v novo leto vstopil poln optimizma. Finančno konsolidacija skoraj bankrotiranega kluba se nadaljuje, toda za odvetnika, ki je že na čelu kluba že v drugem mandatu, je še bolj pomembno, da se je Barcelona vrnila tudi na tržišče in je znova zanimiva za nogometaše zvezdniškega razreda.

»Vsi na svetu naj se pripravijo, ker se vračamo na tržišče kot veliki igralci. Barcelona se je vrnila,« se je razgovoril Llaporta, potem ko je prve dni januarja ujel španskega reprezentanta Ferrana Torresa, za katerega je Barcelona plačala Manchester Cityju kar 55 milijonov evrov.

»Še vedno imamo sloves na nogometnem tržišču. Zato je Ferran z nami,« je povedal in razkril, da Barcelona ne potrebuje več posojenega denarja, ker ga ima dovolj za okrepitve. »Vsi veliki igralci razmišljajo o tem, da pridejo v Barcelono,« je navijačem sporočil Llaporta.

Preberite še:

Komentarji: