Tekmo Barcelone prekinili, navijača na tribuni reševal tudi vratar

Slovenski vratar Jan Oblak je izpustil visoko zmago Atletica nad Celto.
Fotografija: Tudi Sergio Busquets, Gerard Pique in Robert Lewandowski so opazovali dogajanje okrog nesrečnega navijača. FOTO: Marcelo Del Pozo/Reuters
Odpri galerijo
Tudi Sergio Busquets, Gerard Pique in Robert Lewandowski so opazovali dogajanje okrog nesrečnega navijača. FOTO: Marcelo Del Pozo/Reuters

Nogometaši Barcelone so v 5. kolu španske lige gostovali pri Cadizu in zmagali s 4:0. Madridski Atletico, pri katerem v kadru tokrat ni bilo Jana Oblaka, je premagal Celto s 4:1.

Barcelona je tekmo v Cadizu proti zadnjeuvrščeni ekipi dobila po zaslugi zadetkov v drugem polčasu, ko sta se najprej med strelce vpisala Frenkie de Jong in Robert Lewandowski, s šestimi goli prvi strelec lige, nato pa po podaji slednjega še Ansu Fati v 86. ter Ousmane Dembele v 92. minuti. Dvoboj so sicer v 83. minuti za dlje časa prekinili, da bi navijaču na tribuni pomagali ob srčnem napadu (pozneje so ga stabilizirali in peljali v bolnišnico), med drugim je kar vratar domačih stekel po defibrilator in ga poslal na tribuno.

Atletico je Celto odpravil brez Oblakove pomoči, zato pa z zadetki Angela Corree, Rodriga de Paula in Yannicka Carrasca ter avtogolom Unaija Nuneza.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: