Za dvoboj Messija in Ronalda odštel 2,4 milijona evrov

Znani savdski trgovec z nepremičninami, Mušaraf-Al-Gamdi, je zmagovalec dobrodelne dražbe pred nogometno tekmo zvezd v Riadu.
Fotografija: Dres Cristiana Ronalda v kavarni Al Nasra. FOTO: Giuseppe Cacace/AFP
Odpri galerijo
Dres Cristiana Ronalda v kavarni Al Nasra. FOTO: Giuseppe Cacace/AFP

Posebna vstopnica za torkovo prijateljsko nogometno tekmo, na kateri se bosta pomerili združena savdska ekipa pod vodstvom Cristiana Ronalda in Paris Saint-Germain Lionela Messija, je na dobrodelni dražbi prinesla 2,4 milijona evrov.

»Čestitam, moj brat Mušaraf-Al-Gamdi. Deset milijonov rialov za dobrodelne namene in dobrodelno platformo,« je na twitterju zapisal Turki al-Šejk, svetovalec kraljevega dvora.

Tako imenovana »vstopnica, ki presega domišljijo« vključuje dostop do garderob po tekmi in priložnosti za srečanje z Messijem, Ronaldom in drugimi zvezdniki.

Sedemkratni dobitnik zlate žoge in svetovni prvak z Argentino Messi se je nazadnje na igrišču pomeril s Portugalcem Ronaldom leta 2020, ko je še igral za Barcelono, Ronaldo pa za Juventus, ki je na Camp Nouu v dvoboju skupinskega dela lige prvakov z goloma Portugalca slavil s 3:0. Ronaldo se je nedavno pridružil savdskemu Al Nasru do leta 2025, pogodba pa je domnevno vredna več kot 200 milijonov evrov.

Preberite še:

Komentarji: