Zaradi prenove zelenice v Stožicah večni derbi prestavljen na april

Iz nogometnega kluba Olimpija so sporočili, da bo derbi z Mariborom, ki bi moral biti na sporedu sredi marca, odigran šele 17. aprila.
Fotografija: O slabem stanju zelenice v Stožicah je bilo prelitega že veliko črnila, obnova se nadaljuje. Foto Črt Piksi
Odpri galerijo
O slabem stanju zelenice v Stožicah je bilo prelitega že veliko črnila, obnova se nadaljuje. Foto Črt Piksi

Privrženci nogometnega kluba Olimpija so si obetali dva velika derbija na domači zelenici v manj kot 14 dneh. V soboto v Stožice prihaja Celje, dvoboj bo v veliki meri odločil o tem, ali se ljubljanski klub še lahko vmeša v boj za prvaka, ali pa je bil spodrsljaj Celja proti Domžalam le to – spodrsljaj.

Največji draž za navijače pa vendarle ostaja derbi z Mariborom, Stožice bi ga morale gostiti 13. marca. Travnata površina na nacionalnem štadionu je še naprej v slabem stanju, zato se bo obnova zelenice nadaljevala, večni derbi pa je posledično dobil nov termin. 

Odigrali ga bodo v sredo, 17. aprila ob 18.30 uri. Ura bo aprila za navijače brez dvoma bolj prijazna, zaradi prenove razsvetljave Olimpija tekem trenutno ne more igrati pod žarometi, zato bi bil dvoboj bržkone na sporedu že ob 15. uri, kar je za derbi med tednom za navijače nehvaležno. 

Preberite še:

Komentarji: