Še zadnja obveznost Slovencev pred poletom v Egipt

V dvorani Zlatorog se bosta pomerila rokometni reprezentanci Slovenije in Nizozemske.
Fotografija: Ljubomir Vranješ bo danes opravil generalko za boje, ki čakajo Slovence naslednji teden. FOTO: Jonathan Nackstrand/AFP
Odpri galerijo
Ljubomir Vranješ bo danes opravil generalko za boje, ki čakajo Slovence naslednji teden. FOTO: Jonathan Nackstrand/AFP

Slovenska moška rokometna reprezentanca je na svoji prvi kvalifikacijski tekmi za nastop na evropskem prvenstvu na Madžarskem in Slovaškem 2022 v sredo v gosteh premagala Nizozemsko s 34:23. Drevi jo čaka drugi medsebojni obračun z Nizozemsko, v praznem celjskem Zlatorogu se bo tekma pričela ob 20. uri.


Zadnja tekma pred torkovim odhodom v Egipt


Slovenski rokometni prvokategorniki so sredi tega tedna po skoraj enoletnem premoru znova stopili na veliko sceno. Kvalifikacijski ciklus za evropsko prvenstvo 2022 so po odpovedanih novembrskih tekmah s Poljaki in Turki začeli zmagovito, v predmestju Amsterdama so po bledem prvem polčasu v drugem zasenčili tekmece in zanesljivo zmagali.

Za izbrance švedskega strokovnjaka na slovenski klopi Ljubomirja Vranješa bo drevišnja tekma z Nizozemci zadnja pred torkovim odhodom na svetovno prvenstvo v Egiptu. Slovenija se bo v Afriki v skupinskem delu najprej pomerila z Južno Korejo, Belorusijo in Rusijo.

Preberite še:

Komentarji: