Trebanjci nimajo sreče, še tretjič brez tekme

Zaradi okužbe pri Gudmeju je današnja rokometna tekma v ligi EHF v Tivoliju preložena. Trimo Trebnje je doslej v Evropi igral le eno tekmo.
Fotografija: Rokometaši Trima Trebnje v tej sezoni nimajo sreče s tekmami v Evropi. Danes so ostali še brez tretje tekme. FOTO: Domen Laznik/Lapego
Odpri galerijo
Rokometaši Trima Trebnje v tej sezoni nimajo sreče s tekmami v Evropi. Danes so ostali še brez tretje tekme. FOTO: Domen Laznik/Lapego

Rokometaši Trima iz Trebnjega danes ne bodo igrali tekme 4. kroga skupinskega dela lige EHF. Kot so sporočili iz kluba, je krovna evropska zveza dvoboj z danskim Gudmejem na dan tekme odpovedala zaradi okužbe z novim koronavirusom v zasedbi tekmecev.

Dvoboj med ekipama Trimo Trebnje in GOG Gudme bi moral biti danes v ljubljanski dvorani Tivoli, a so ga zdaj morali preložiti. Naknadni termin pa še ni določen.

Trebanjci so sicer v ponedeljek v Tivoliju opravili še zadnji trening, tik po koncu tehničnega sestanka z delegatom ter predstavnikom gostujoče zasedbe pa je bila Evropska rokometna zveza primorana odpovedati tekmo, so še pojasnili v Trimu.

Če ne bo kakšnih novih težav, bodo tako Trebanjci naslednjo tekmo igrali v soboto v domačem prvenstvu proti Slovenj Gradcu, naslednji teden pa je, znova v Tivoliju, predviden še naslednji evropski obračun z makedonskim Pelisterjem.

Trimo je sicer v tej sezoni v evropski ligi zaradi težav z okužbami igral le eno tekmo, premagal je madžarsko Tatabanyo, tekmi z nemškim Rhein-Neckar Löwnom in švicarskim Kaddetnom Schaffhausnom pa sta bili preloženi.

Komentarji: