Po Nadalu si je nesrečnega italijanskega novinarja privoščil še Nole (VIDEO)

Ubaldo Scanagatta je sicer obče cenjeni poročevalski veteran, ki je v karieri pospremil že 145 turnirjev velike četverice.
Fotografija: Nole si ni mogel pomagati. FOTO: Paul Crock/AFP
Odpri galerijo
Nole si ni mogel pomagati. FOTO: Paul Crock/AFP

Melbourne – Po rekordni sedmi zmagi na prvem teniškem turnirju velike četverice v koledarskem letu, odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu, je imel z naskokom vodilni »lopar« sveta Novak Đoković obilo razlogov za dobro voljo. Na novinarski konferenci po finalnem obračunu si je tako privoščil nesrečnega italijanskega novinarja Ubalda Scanagatto, na račun katerega se je nedavno pošalil že finalnist Melbourna Rafael Nadal, ko je zaspal med njegovim srečanjem s sedmo silo.


»Ni slabo«


Srb je vse navzoče v novinarski sobi spravil v krohot, ko je prekinil »Ubijevo« naštevanje Noletovih uspehov, predvsem v Avstraliji, seveda v precej polomljeni italijanski angleščini. Đoković ga je na kratko prekinil z blago zvenečima besedama z italijanskim naglasom »ni slabo«, ob katerih je prasnil v smeh sam, pa seveda tudi večina Scanagattovih novinarskih kolegov. Ubaldo je sicer obče cenjeni poročevalski veteran, ki je v karieri pospremil že 145 turnirjev velike četverice.

Preberite še:

Komentarji: