Švedu je zamrznil penis, talil ga je 10 minut

Smučarski tekač Calle Halfvarsson je odkrito je spregovoril o nenavadnih težavah na 20 kilometrski preizkušnji svetovnega pokala v finski Ruki.
Fotografija: Calle Halfvarsson (levo) je iskreno povedal, da je bila njegova moškost zamrznjena. FOTO: Lehtikuva Via Reuters
Odpri galerijo
Calle Halfvarsson (levo) je iskreno povedal, da je bila njegova moškost zamrznjena. FOTO: Lehtikuva Via Reuters

Švedskemu smučarskemu tekaču Calleju Halfvarssonu minuli konec tedna ni bilo najbolj prijetno. Odkrito je spregovoril o nenavadnih težavah na 20 kilometrski preizkušnji svetovnega pokala v finski Ruki. Tekači so na polarnem krogu v regiji Ostrobothnia tekmovali v arktičnih razmerah pri -15 stopinj Celzija.

»Moj penis je zamrznil. Resnično … Prekleto, moral sem ostati v šotoru za ogrevanje 10 minut, da sem ga ogrel,« je za švedski dnevnik Exspressen razkril svoje sila neprijetne težave 34-letni dvakratni udeleženec zimskih olimpijskih iger, 2014 in 2018.

»Zelo boli, grozljivo je,« ni bil prav nič vesel sicer vzdržljivi športnik, ki je bolečo neprijetnosti obrnil tudi na šaljivo stran. »Sreča je, da bom imel še drugega otroka, ker bo v prihodnosti to težko.«

Podobno izkušnjo je imel tudi finski tekač Remi Lindholm lansko leto na olimpijskih igrah v Pekingu in ne gre za redkost v smučarkih tekih. Le o tem niso želeli veliko govoriti.

Preberite še:

Komentarji: