Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

Med ključnimi izzivi nadgradnja storitev vzdrževanja letal

Pri Adria Tehnika so naznanili uspešno nadgradnjo vzdrževanja na širokotrupnih letalih in prevzeli prvo naročilo.
Fed in ECB
Fed in ECB
N. M.
8. 6. 2018 | 17:18
8. 6. 2018 | 17:37
1:53
Ljubljana – Na največji regijski konferenci letalske industrije MRO BEER so vodilni predstavniki letalskih družb in družb s področja vzdrževanja in servisiranja letal razpravljali o prihodnjih izzivih letalske industrije ter nadgradnji storitev vzdrževanja letal in s tem povezano višjo konkurenčnostjo na trgu.

Tako so v korak s časom stopili tudi pri brniškem podjetju Adria Tehnika, kjer so do sedaj sprejemali in skrbeli pretežno za letala tipa CRJ in Airbus 320 in 321, ob zaključku konference pa so naznanili uspešno nadgradnjo vzdrževanja na širokotrupnih letalih ter prevzeli tudi prvo naročilo – letalo Airbus 333 islandskega letalskega prevoznika WOW.

Na konferenci, ki sta jo skupaj organizirali podjetje Adria Tehnika in vodilna revija s področja letalstva Aviation Week, je sodelovalo več kot 300 udeležencev. FOTO: Žiga Intihar
Na konferenci, ki sta jo skupaj organizirali podjetje Adria Tehnika in vodilna revija s področja letalstva Aviation Week, je sodelovalo več kot 300 udeležencev. FOTO: Žiga Intihar


Osrednje teme konference so bile regionalna krepitev, dvig konkurenčnosti podjetij preko partnerskih sodelovanj, strategija oblikovanja cen in dvig učinkovitosti, vključno z digitalizacijo delovnih procesov. Govorci so izpostavili tudi pomen inovacij in razvoja, med ključnimi izzivi pa se dotaknili tudi nadaljnje regulacije letalske industrije ter učinkov.

Na konferenci, ki sta jo skupaj organizirali podjetje Adria Tehnika in vodilna revija s področja letalstva Aviation Week, je sodelovalo več kot 300 udeležencev. Naslednje leto bo konferenca potekala v Litvi.
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine