Predstavitvena informacija

Novice iz letovišča Njivice

Njivice so že vrsto let ena najbolj priljubljenih počitniških destinacij na Krku in letos pripravljajo številne novosti. V sodelovanju s Turistično skupnostjo občine Omišalj bodo predstavili številne nove festivale, ki bodo dodatno obogatili program dogodkov na otoku.
Fotografija: Njivice resort / Foto: Luka Tabako Photography
Odpri galerijo
Njivice resort / Foto: Luka Tabako Photography

Kamp Njivice

Kamp Njivice že vrsto let vlaga v izboljšave in je eden najboljših hrvaških kampov. V njem so tik ob morju nameščene edinstvene, luksuzne mobilne hiše z zasebnim bazenom. Prejšnjo sezono je bila odprta tudi nova recepcija ter prenovljen park z otroškim bazenom in številnimi igrišči. Prav v tem parku pripravljajo za sezono 2019 še eno veselo otroško igrišče. V kamp prihajajo tudi nove mobilne hišice z 32 m2 na več lokacijah. Kamp je odprt od 5. aprila do 5. novembra.

Kamp Njivice 
Kamp Njivice 


Flora Green Villas

Flora Green Villas predstavljajo inovativen pristop k udobju počitka in sprostitve. Vile so oblikovane tako, da obiskovalcem omogočajo edinstvene in intimne počitnice, hkrati pa njihov dizajn prinaša edinstven in inovativen pristop k povezovanju arhitekture objekta z okolico, ki ga obdaja, in tako popolnoma spremeni koncept počitka, kot ga poznamo. Bližina morja in narave sta močno vplivala na koncept notranje opreme.

»Za naše goste pripravljamo posebno doživetje Kvarnerja. Cilj projekta je bil predstaviti otok Krk in Hrvaško v obliki modernega, sodobnega izdelka, ki še vedno ohranja okus tradicije in tudi naravno lepoto, ki ju obdaja. Lahko bi rekli, da smo ustvarili produkt, ki je edinstven na evropskem trgu in pripoveduje zgodbo o sožitju z naravo v Sredozemlju, s posebnim odmerkom sodobne komore,« je povedal Vedran Kežić, izvršni direktor podjetja Hoteli Njivice.

Flora Green Villas predstavljajo inovativen pristop k udobju počitka in sprostitve. / Foto: Sgfd.o.o
Flora Green Villas predstavljajo inovativen pristop k udobju počitka in sprostitve. / Foto: Sgfd.o.o


Kompleks obsega štiri različne vrste vil. Vile Lilium so namenjene počitnicam v dvoje. Vile Salvia in Pinus so urejene za družinske počitnice za štiri osebe, vile Olea za šest oseb pa so namenjene večjim družinam ali skupinam prijateljev.
»Flora Vilas, ki se nahajajo v gozdu med jezerom in morjem, ponujajo povsem novo obliko počitnic na otoku Krku. Še posebej sem zadovoljna z vilami Salvia, ki imajo strešne terase, in tako bodo njihovi gostje zelo blizu naravi,« je pojasnila Andrea Orlić Čutul, direktorica Turistične skupnosti Omišalj.

Hoteli na Krku

Hotela Beli Kamik in Jadran sta idealna za počitnice na Krku. Prvi leži v čudovitem mediteranskem gozdu s pogledom na morje, hotel Jadran pa ob morju, le 50 metrov od središča mesta Njivice. Zaradi prostornih sob in pestre ponudbe zajtrka in večerje je hotel Beli Kamik idealna izbira za družinske počitnice na Krku. S terase hotela Jadran se odpira čudovit razgled na Kvarner, Reko in Opatijo. Ta hotel je odličen za počitnice v dvoje ali za krajša poslovna potovanja.

Hotela Beli Kamik / Foto: Sgfd.o.o
Hotela Beli Kamik / Foto: Sgfd.o.o


Dogodki in novi festivali

Adria Spring Trail – V aprilu letovišče Njivice gostijo že tradicionalno pomladno tekmo Adria Spring Trail, kar bo uvod v mesec športno-rekreativnih prireditev na otoku. Tekma se začne v soboto, 13. 4. Za vse udeležence tekme je v hotelu Beli Kamik, Kampu Njivice ali enem od novih Flora Villas na voljo poseben paket nastanitve.

FesTra – Letos je maj rezerviran za festival tradicije na Krku. Da bi goste spoznali z lokalno tradicijo in običaji na otoku, bomo predstavili lokalne običaje in veščine z elementi tradicionalnega življenja. Vsak konec tedna vas pričakujejo koncerti in predstavitve lokalnih proizvajalcev hrane in avtohtonih spominkov. Prav tako so za vse obiskovalce organizirane delavnice tradicionalnih obrti z območja Kvarnerja. Termini festivala: 10.–12. 5., 17.–19. 5. in 24.–26. 5.

Festival ledu v juniju prinaša osvežujočo zgodbo v vročih poletnih dneh. Na nas čakajo delavnice ledenih skulptur in posebna ponudba ohlajenih koktajlov. Več informacij bo na voljo kmalu!

Festival sladoleda (julij) – Najbolj priljubljena poletna sladica v Njivicah ima svoj festival. Ustvarjalne delavnice, animacije za otroke, večerni koncerti in neizogibni številni okusi sladoleda in sladic bodo Festival sladoleda v Njivicah naredili nepogrešljivega.

Plaža Njivice 
Plaža Njivice 


Paketi in posebne ponudbe

Družinski paketi – Izberite družinski paket v do družin prijaznem hotelu Beli Kamik ali v Kampu Njivice! Družinski programi, darila za otroke, izposoja koles, družinski večeri, igrišča, brezplačna uporaba interneta ... Obstaja veliko razlogov, zakaj naj vaša družina obišče letovišče Njivice.

Velika noč na Krku – Spoznajte tradicionalno veliko noč v Kvarnerju s posebno ponudbo Njivice Resorta od 18. do 22. 4. 2019! Goste hotela Beli Kamik, Kampa Njivice in Flora Green Villas pričakuje za velikonočni vikend pester program. V nedeljo bogat srednjeveški zajtrk, velikonočni ponedeljek pa je tradicionalno rezerviran za velikonočni zajtrk na trgu Njivice s šunko, jajci in pinco ter glasbene nastope in folkloro.

Romantični paket vas pričakuje v hotelu Jadran, kjer boste lahko ob pijači dobrodošlice uživali v udobju romantične sobe s pogledom na Kvarnerski zaliv. Posebnost paketa je romantična večerja za dva v priznani restavraciji Rivica, ki ima oznako Kvarner Gourmet kot ena najbolj znanih restavracij na Kvarnerju. Uživajte v delikatesah po izbiri njihovega kuharja.

BOOKING INFO
booking@njiviceresort.hr
+385 51 846 720
https://www.njiviceresort.com/si/
 

Komentarji: