George in Charlotte se rada pretvarjata, da sta trgovca

Novinarka razkrila priljubljeno igro najstarejših otrok princa Williama in Kate Middleton.
Fotografija: George je v javnosti bolj zadržan, v resnici pa naj bi bil precej zgovoren. FOTO: Daniel Leal-Olivas/AFP
Odpri galerijo
George je v javnosti bolj zadržan, v resnici pa naj bi bil precej zgovoren. FOTO: Daniel Leal-Olivas/AFP

London – Čeprav je njun ded, princ Charles, prvi v vrsti za britanski prestol, pa princ George in princesa Charlotte veliko časa preživita tudi s svojimi starimi starši po mamini strani. Carole in Michael Middleton igrata  pomembno vlogo v življenju otrok princa Williama in Kate Midleton.
 
Babica Carole svoja najstarejša vnuka Georgea in Charlotte pogoste vzame s seboj na delo, kjer se igrata, pogosto pa ju nagradi s sladkarijami in čipsom. Novinarka Rebecca English, ki poroča o britanski kraljevi družini, je razkrila, da se malčka na sedežu podjetja Middletonovih, ki prodajajo pripomočke za zabave, pogosto igrata trgovce.


Petletnik je vse bolj samostojen

 
Eden izmed obiskovalcev je opazil Georgea, kako se je pretvarjal, da je trgovec, ko pa ga je njegova babica nagradila z vrečko čipsa, ker je bil priden, je George, ki je 22. julij praznoval peti rojstni dan, vzhičeno vzkliknil »O moj Bog«, poroča Englisheva.


 
Revija People pa je poročala, da se George občasno izogne igri s triletno Charlotte. »Zelo blizu sta si, a George je včasih rad sam. Zdaj je zelo samostojen in mu ni vedno do tega, da bi se igral s Charlotte,« je za revijo povedal vir in dodal, da je mali princ, ki je v javnosti pogosto sramežljiv, v resnici prav zgovoren. »George potrebuje nekaj časa, da se človeka navadi, ko pa se ga, je zelo zgovoren in šarmanten.«

Komentarji: