Lomilec najstniških src omrežil igralko

Harry Styles in deset let starejša igralka Olivia Wilde sta nov zvezdniški parček.
Fotografija: Harry ima pestro ljubezensko zgodovino. FOTO: Andrew Kelly/Reuters
Odpri galerijo
Harry ima pestro ljubezensko zgodovino. FOTO: Andrew Kelly/Reuters

Nekdanji pevec skupine One Direction, igralec in lomilec dekliških src po vsem svetu Harry Styles (26) je osvojil srce deset let starejše igralke Olivie Wilde. Zbližala sta se na snemanju filma Don't Worry Darling, ki ga režira Wildova, razmerje pa sta javno potrdila, ko sta na poroko njegovega agenta Jeffreyja Azoffa v kalifornijskem Montecitu prišla z roko v roki.

V začetku lanskega leta je Olivia po osmih letih razmerja razdrla zaroko z Jasonom Sudeikisom (45), s katerim ima dva otroka, šestletnega sina Otisa in štiriletno hčerko Daisy. Veliko prahu je pred leti dvignila z izjavo, da je v prvem zakonu z italijanskim princem in režiserjem Taom Ruspolijem »moja vagina preprosto umrla«.

Olivia Wilde se je z Jasonom Sudeikisom razšla v začetku lanskega leta. FOTO: Reuters
Olivia Wilde se je z Jasonom Sudeikisom razšla v začetku lanskega leta. FOTO: Reuters


Novembra je Olivia stopila v bran slavnemu pevcu, na katerega se je usul plaz kritik, ko je na naslovnici modne biblije Vogue poziral oblečen v žensko obleko. Naslovnica je bila prva v zgodovini Vogua, na kateri pozira sam moški.

Harryjeva ljubezenska zgodovina je pestra, v njej pa ne manjka žensk, ki so starejše od njega. Prijateljeval je z modeloma Camille Rowe (30) in Saro Sampaio (28), londonsko kuharico in blogerko Tess Ward (27), s pevko Taylor Swift (31) in s televizijsko napovedovalko Caroline Flack, ko jih je zadnja štela 32, on pa rosnih 17.

Z novo ljubeznijo menda že živita skupaj v hiši blizu Palm Springsa, ki je v lasti televizijskega voditelja Jamesa Cordena, dolgoletnega Harryjevega prijatelja.

Komentarji: