Meghan Markle bo do oltarja pospremil tast

Dvomov o tem, kdo bo jutri do oltarja pospremil Meghan Markel, ni več. Valižanski princ je zadovoljen, da bo Meghan na ta način sprejel v kraljevo družino.
Fotografija: Iz Kensigtonske palače so sporočili, da bo Meghan pred oltar namesto očeta Thomasa pospremil Harryjev oče, princ Charles. FOTO: AP
Odpri galerijo
Iz Kensigtonske palače so sporočili, da bo Meghan pred oltar namesto očeta Thomasa pospremil Harryjev oče, princ Charles. FOTO: AP

Že pred dnevi je bilo znano, da Thomas Markel (prejšnji teden je po poročanju medijev doživel manjši srčni infarkt in so ga v sredo operirali) zaradi zdravstvenih težav svojo hčer Meghan Markel v soboto ne bo pospremil do oltarja. Včeraj je ameriška igralka Meghan tudi sporočila, da njenega očeta na poroko ne bo.

Danes pa so se končala ugibanja o tem, kdo jo bo pospremil pred oltar. Iz Kensigtonske palače so sporočili, da bo Meghan pospremil oče britanskega princa Harrya, princ Charles.»Gospa Markle je njegovo visočanstvo valižanskega princa zaprosila, ali bi jo na dan poroke pospremil do oltarja v kapeli svetega Jurija na Windsorskem gradu,« je v sporočilu za javnost zapisala Kensingtonska palača. »Valižanski princ je zadovoljen, da bo lahko na ta način sprejel gospo Markle v kraljevo družino,« so dodali.

Komentarji: