Poskus razhoda, drugič

Član legendarne skupine Genesis Phil Collins se razhaja z bivšo ženo.
Fotografija: Phil in Orianne v srečnejših časih FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Phil in Orianne v srečnejših časih FOTO: Reuters

Bobnar in pevec legendarne skupine Genesis, 69-letni Phil Collins, se že drugič razhaja z ženo Orianne Cevey. Natančneje, razhaja se z nekdanjo ženo. Par se je namreč ločil že leta 2008, ločitev pa je zvezdnika stala 25 milijonov funtov (27,5 milijona evrov). Vsi, celo njuni otroci, so bili šokirani, ko sta se leta 2015 odločila, da ljubezni ponudita še eno priložnost.

Spoznala sta se, ko jo je kot 21-letno dekle najel za prevajalko na evropski turneji. On jih je takrat štel 44 in bil sredi umazane ločitve.

Danes 46-letna Švicarka Orianne velja za ljubiteljico glamurja, diamantov in prestižnih blagovnih znamk, v Miamiju, kjer prebivata, pa je rada v središču družabnega življenja. Ločitev od 23 let mlajše bujne temnolaske je Collinsa zelo prizadela in zapadel je v alkohol, ona pa se je vmes poročila z drugim.

Kmalu po njeni ločitvi sta se pobotala in takrat je žvrgolela: »Zdaj lahko Phila spet imenujem moj mož. Tako blizu sva si, da je popolnoma vseeno, če sva poročena ali ne, toda odločena sva, da se bova nekega dne spet poročila.«

Ta dan ni nikoli napočil. Namesto tega jo rocker zdaj meče iz graščine ob morju, vredne natanko toliko, kot mu je Orianne že izpulila ob ločitvi. Podjetna Švicarka naj bi na stavbi, ki je včasih pripadala Jennifer Lopez, zamenjala vse ključavnice in se ne namerava vdati brez boja, Collins pa jo zdaj poskuša prisilno izseliti.

Pravljična poroka v hotelu Beau Rivage v Lozani leta 1999. FOTO: Reuters
Pravljična poroka v hotelu Beau Rivage v Lozani leta 1999. FOTO: Reuters


Ceveyeva zahteva več denarja, prijatelji glasbenika, čigar premoženje je vredno 130 milijonov funtov, pa pravijo, da ji ne namerava dati niti ficka.

Zgodba je še bolj zapletena. Nekdanja soproga grozi, da bo, če ostane na suhem, medijem razkrila intimne podrobnosti o zvezdniškem bivšem možu, kot poroča Daily Mail, pa se ji je sredi napete sodne bitke uspelo celo znova poročiti.

Ko se je romanca z glasbenikom v samoizolaciji ohladila, ni izgubljala časa. Collinsu je avgusta rekla, da mora iz mesta zaradi posla in v Las Vegasu prisegla večno zvestobo nekemu Thomasu Batesu. Phil in Orianne imata skupaj dva sinova, 19-letnega Nicholasa in 16-letnega Matthewa.

Preberite še:

Komentarji: