Ricky Martin je četrtič postal očka

Z možem Jwanom Yosefom sta sporočila, da se jima je pred dobrim tednom rodil sin Renn Martin-Yosef.
Fotografija: Tudi kralj latino popa izhaja iz velike družine, je drugi najmlajši od šestih otrok.
Foto Reuters
Odpri galerijo
Tudi kralj latino popa izhaja iz velike družine, je drugi najmlajši od šestih otrok. Foto Reuters

Portoriški pevec in igralec Ricky Martin je že četrtič oče. Z možem Jwanom Yosefom sta sporočila, da se jima je pred dobrim tednom rodil sin Renn Martin-Yosef. Zakonca sta z oboževalci na instagramu delila skupno fotografijo, na kateri pestujeta v odejo zavitega novorojenega sina.

»Najin sin Renn Martin-Yosef se je rodil,« sta zapisala pod objavo. Renn, čigar ime pomeni 'preporod', se je pridružil petčlanski družini, v kateri so poleg Rickyja in Jwana še dvojčka Martin in Valentino Martin ter sestrica Lucia.Obožuje velike družine


Sedeminštiridesetletni »kralj latinskoameriškega popa« je novico o četrtem otroku razkril konec septembra, na večerji, posvečeni kampanji za spoštovanje človekovih pravic v Washingtonu. »Rad vas imam z vsem srcem, navdihujete me vsak dan, vi ste moja moč. Motivirate me, da nadaljujem boj. Čudoviti ste,« je na dogodku po prejemu nagrade za zastopanje pravic LGTB+ dejal možu Jwanu Yosefu ter dvojčkoma Matteu in Valentinu, nato pa pozdravil še osemmesečno hčer Lucio, ki je tedaj ostala doma.

»Mimogrede vam moram povedati, da pričakujeva otroka. Obožujem velike družine,« je ob navdušenih vzklikih iz občinstva razkril zvezdnik. Martin je z nadomestno materjo pred enajstimi leti dobil dvojčka, pozneje še Lucio. Z Yosefom, švedskim umetnikom s sirskimi koreninami, sta postala par pred tremi leti, lani pa stopila pred matičarja.

Tudi Martin izhaja iz velike družine, je drugi najmlajši od šestih otrok. Latinskoameriški zvezdnik, ki se je rodil kot Enrique Martín Morales, je v karieri prodal več kot 55 milijonov albumov. Kariero je začel z dvanajstimi leti v fantovski skupini Menudo.

Več iz te teme:

Komentarji: