»Mi smo tu za vas, ostanite vi doma za nas«

Slovenski javnosti je dr. Janez Tomažič s tem želel poslati pozitivno sporočilo, mi pa vračamo zahvalo za vse, kar v teh napornih dneh delajo za vse nas. 
Fotografija: Zdravstveno osebje FOTO: Janez Tomažič
Odpri galerijo
Zdravstveno osebje FOTO: Janez Tomažič

Dr. Janez Tomažič, slovenski strokovnjak na področju virusa hiv, v zadnjih dneh pa poleg vsega tudi neutrudni pisec o novem koronavirusu covid-19 za Delo, je poslal fotografijo ekipe z njegovega oddelka na Kliniki za infekcijske bolezni in vročinska stanja, ki je prvi v Sloveniji sprejel bolnika s okužbo covid-19 in na katerem se doslej zdravi največ bolnikov s to okužbo pri nas.

»Sestre so me nahecale, jaz pa njih, tako da vam pošiljam tole,« je dr. Tomažič pripisal k simpatični fotografiji. Dodal je še, da je želel tako slovenski javnosti, še posebej pa svoji ekipi na kliniki, s tem poslati pozitivno sporočilo. Je pa obilo dobre volje, ki so je v teh napornih dneh še kako potrebni, fotografiranje povzročilo tudi pri zdravstvenem osebju. 

Zdravniki, medicinske sestre, strežnice in drugo osebje, ki nesebično skrbi za paciente s koronavirusom, si vsekakor zaslužijo našo podporo, zato smo jim v sredo ob 18. uri tudi vsi zaploskali na balkonu.

Preberite še:

Komentarji: