Povozil pešca in zbežal

Voznik kombija je med vožnjo iz smeri naselja Črenšovci proti Turnišču trčil v pešca, ki je na kraju nesreče umrl.
Fotografija: Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, voznik kombija izven naselja Gomilice ni vozil po desnem smernem vozišču, ampak je zapeljal na obcestno bankino ter trčil v pešca. FOTO: Ljubo Vukelič
Odpri galerijo
Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, voznik kombija izven naselja Gomilice ni vozil po desnem smernem vozišču, ampak je zapeljal na obcestno bankino ter trčil v pešca. FOTO: Ljubo Vukelič

Ljubljana - V soboto ob 20.50 se je na regionalni cesti izven naselja Gomilica v Občini Turnišče zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 33-letni pešec, so sporočili iz Generalne policijske uprave.
 

Voznik se je po trčenju s kraja odpeljal


42-letni voznik kombija je med vožnjo iz smeri naselja Črenšovci proti Turnišču trčil v 33-letnega pešca, ki se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, voznik kombija izven naselja Gomilice ni vozil po desnem smernem vozišču, ampak je zapeljal na obcestno bankino ter trčil v pešca, ki je zaradi poškodb na kraju umrl. Voznik se je po trčenju s kraja odpeljal.

Voznika bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu in zapustitve poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči.