V trčenju v drevo umrl 55-letnik

Prometna nesreča se je po ugotovitvah policistov zgodila sinoči, o njej so bili obveščeni šele zjutraj.
Fotografija: Policisti so bili o dogodku obveščeni danes nekaj pred 7. uro. Fotografija je simbolična. FOTO: Bakal Oste/Slovenske novice
Odpri galerijo
Policisti so bili o dogodku obveščeni danes nekaj pred 7. uro. Fotografija je simbolična. FOTO: Bakal Oste/Slovenske novice

V prometni nesreči, ki se je sinoči zgodila v kraju Strmec nad Dobrno, je umrl voznik osebnega vozila, so sporočili s Policijske uprave Celje. 

Včeraj okoli 20. ure je 55-letni voznik osebnega avtomobila peljal po lokalni cesti v smeri proti Paki pri Velenju. V Strmcu nad Dobrno je zaradi vožnje preblizu desnemu robu cestišča zapeljal na travnato brežino in trčil v drevo, kjer je avto obstal v jarku. Voznik je zaradi poškodb na kraju nezgode umrl.

Policisti so bili o dogodku obveščeni danes nekaj pred 7. uro. Opravili so ogled kraja in ugotovili, da se je nesreča zgodila v soboto zvečer.

Pomoč s tehničnim posegom so nudili gasilci Prostovoljne gasilske enote in Prostovoljnega gasilskega društva Velenje. Policisti bodo o dogodku obvestili pristojno državno tožilstvo.