Voznica čelno trčila v nasproti vozeče tovorno vozilo

Na cesti Vransko–Trojane so bila v prometni nesreči udeležena tri vozila, povzročiteljica je umrla na kraju nesreče.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Bojan Rajšek/Delo
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Bojan Rajšek/Delo

V prometni nesreči, v kateri so bili udeleženi eno tovorno in dve osebni vozili, je zunaj naselja Ločica pri Vranskem umrla voznica osebnega vozila. Celjski policisti so bili o prometni nesreči, ki se je zgodila na cesti Vransko–Trojane, obveščeni nekaj po osmi uri zjutraj.

Po zbranih podatkih je voznica osebnega avtomobila, ki je vozila iz smeri Trojan proti Vranskemu, na ravnem delu vozišča domnevno nenadoma zapeljala na levo in čelno trčila v tovorno vozilo, ki ji je pripeljalo nasproti. Voznica, katere identiteta še ni potrjena, se je v trčenju tako hudo poškodovala, da je na kraju nesreče umrla, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Po trčenju je v vozilo povzročiteljice trčil še voznik osebnega vozila, ki se po dosedanjih podatkih v prometni nesreči ni poškodoval. Po prvih podatkih tudi voznik tovornega vozila in njegov sopotnik v prometni nesreči nista bila poškodovana.

To je letošnja peta žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje, lani je v istem obdobju umrlo šestnajst ljudi.