Delo s prenovljeno aplikacijo za mobilne telefone

Delo lahko berete v priljubljeni obliki listanja časopisnih strani ali z možnostjo prilagojenega pregleda posameznega članka.
Fotografija: FOTO: Delo
Odpri galerijo
FOTO: Delo

Delo kot osrednji dnevnoinformativni medij že 65 let sooblikuje slovenski javni prostor. Z vsebino, ki jo ustvarjajo kakovostni, verodostojni, profesionalni in odgovorni novinarji, ter široko paleto zunanjih avtorjev kolumnistov spremlja, osvetljuje, pojasnjuje in komentira najširše politično, gospodarsko, športno in družbeno dogajanje.

Vso vsebino lahko zdaj spremljate tudi na prenovljeni aplikaciji za mobilne telefone in tablice, kjer vam je aktualni izvod časopisa Delo v digitalni obliki na voljo že na predvečer izdaje od 22. ure naprej. Prenovljena aplikacija prepleta kakovostne vsebine iz tiskanih edicij in obogatene dnevno objavljene spletne vsebine. Uporabniška izkušnja je izboljšana, v ospredju so aktualne informacije, avdiovizualna ponudba je obogatena s podkasti, kot so Moč politike, Od srede do srede, Na robu in drugimi. 

FOTO: Delo
FOTO: Delo

Med novostmi so tudi interaktivne enigmatske vsebine, tako da lahko v aplikaciji rešujete spletne križanke. Omogočamo številne prilagoditve pri branju vsebin, prvič tudi za uporabnike s posebnimi potrebami. Za prilagoditev uporabniške izkušnje so vam na voljo ročno povečevanje velikosti pisave, pretvorba pisane besede v govor, optimizacija za dislektike in prilagoditev barvne sheme za lažje branje.

Branje digitalizirane različice edicije Delo je omogočeno na dva načina: v priljubljeni obliki listanja časopisnih strani ali z možnostjo prilagojenega pregleda posameznega članka, pri katerem si lahko nastavite velikost pisave za nemoteno branje na manjših zaslonih in kontrast, članek pa vam lahko prebere tudi naš Govorec.

Članke, posamezne strani ali celotne edicije si lahko shranite v zaznamke ali prenesete na napravo za branje tudi v trenutkih, ko boste brez povezave. Napreden iskalnik omogoča iskanje po ključnih besedah, imenih oz. pojmih tako v tiskanih kot spletnih edicijah. Razširili smo še arhiv časopisnih edicij Dela, ki je zdaj na voljo od leta 2010 naprej.

Aplikacijo si lahko prenesete:

Apple Appstore

Google Playstore

Komentarji: