Predstavitvena informacija

Dobrodošli v družbi zadovoljnih strank

Verjamemo, da so tudi vam za bolj brezskrbno življenje pogoj urejene finance.
Fotografija: S Paketom Komplet, Paketom Premium in Paketom Smart Business so povezali že več kot 200.000 zadovoljnih strank. FOTO: Nova KBM
Odpri galerijo
S Paketom Komplet, Paketom Premium in Paketom Smart Business so povezali že več kot 200.000 zadovoljnih strank. FOTO: Nova KBM

Ko razmišljamo o storitvah, ki jih pričakujemo od svoje banke, moramo premisliti o tem, katere bančne storitve najpogosteje uporabljamo.
 
Temu nato prilagodimo izbiro paketa. Tudi na slovenskem bančnem trgu je paketna ponudba med strankami vse bolj priljubljena, v Novi KBM pa so ponosni, da so s Paketom Komplet, Paketom Premium in Paketom Smart Business povezali že več kot 200.000 zadovoljnih strank, ki se jim ob tem pomembnem mejniku zahvaljujejo za zaupanje.
 

Kompletno urejene finance


Paket Komplet združuje bančne storitve, ki jih stranke najpogosteje uporabljajo v vsakodnevnem poslovanju. Vključuje vodenje osebnega računa in obveščanje o poslovanju na računu, pristop in neomenjeno uporabo najboljše spletne in mobilne banke Bank@Net in mBank@Net, odobritev izrednega limita na osebnem računu do 8.500 € brez stroškov odobritve, pa tudi nižjo obrestno mero pri najemu stanovanjskega kredita.

Imetnikom Paketa Komplet pripada tudi debetna kartica Visa Nove KBM, z njo pa številne ugodnosti pri izbranih partnerjih pri plačevanju s to kartico. Brezskrbno in varno poslovanje je imetnikom debetne Visa kartice Nove KBM omogočeno z uporabo varnostnega SMS obveščanja, ki poskrbi, da je stranka z SMS-om, ki ga prejme na svoj mobilni telefon, obveščena o vsaki transakciji, ki je bila opravljena z debetno kartico. Vsem novim strankam, ki bodo Paket Komplet sklenile do 31. 12., Nova KBM ponuja kar 6-mesečno brezplačno vodenje paketa.
 
Da bi sklenili najbolj priljubljen paket v Novi KBM, Paket Komplet, to lahko storitve v poslovalnicah, specializiranih bančnih okencih, vseh poštah v Slovenije. Nova KBM pa omogoča sklenitev Paketa Komplet tudi na daljavo, z uporabo mobilne banke mBank@Net. To možnost ponujajo tako obstoječim kot novim strankam.

FOTO: Nova KBM
FOTO: Nova KBM

 

V poslu so pomembni ljudje


V Novi KBM podpirajo slovensko gospodarsko okolje, posebno pozornost pa namenjajo podjetnikom, ki s svojimi kreativnimi in inovativnimi idejami skrbijo za razvoj lokalnega okolja. V banki se zavedajo pomembnosti osredotočenosti na posel, zato podjetnikom ob strani stojijo s paketom Smart Business, ki strankam omogoča doseganje novih uspešnih poslovnih etap.
 
Paket Smart Business vključuje vse najpomembnejše bančne storitve, tudi uporabo poslovne spletne, elektronske in mobilne banke. Kot imetnik paketa Smart Business ne boste v zadregi glede razpoložljivega stanja na vašem poslovnem računu, saj vam avtomatsko odobrijo limit v višini do 1.000 €. Če pri svojem poslovanju omogočate plačevanje s karticami, je v ceno paketa že všteta tudi najemnina vašega novega POS terminala, pa tudi prva izdaja debetne kartice Visa in enoletna članarina za kartico z odloženim plačilom Visa.
 
Imetniki paketa Smart Business se lahko zanesejo na strokovno in prijazno pomoč skrbnikov poslovnega računa, ki poskrbijo za strankino nemoteno in celovito finančno poslovanje, hkrati pa predstavljajo zanesljivega in odgovornega partnerja, ko je stranka soočena z novimi okoliščinami. Ker se v Novi KBM zavedajo, da je vsakodnevno poslovanje povezano tudi z nepredvidljivimi stroški, novim strankam omogočajo vodenje paketa Smart Business 6 mesecev brezplačno.
 
Prijazni in strokovni zaposleni Nove KBM, ki so predani ključnemu cilju – zagotavljanju vrhunskih bančnih storitev, prisluhnejo potrebam in željam strank, zato so tudi najbolj zaslužni za nov pomemben mejnik v poslovanju banke, saj se Nova KBM za zaupanje zahvaljuje več kot 200.000 strankam, ki uživajo v prednostih paketnega bančnega poslovanja, ki ga ponuja Nova KBM.  
 

Naročnik oglasne vsebine je Nova KBM