Predstavitvena informacija

Tudi hišni ljubljenčki si zaslužijo razvajanje in nego

Domači kosmatinci, ki jih radi imenujemo naši najboljši prijatelji, dobivajo vse več pozornosti, tudi nastanitev v posebnih hotelih in specializirano kozmetiko.
Fotografija: Vsi izdelki Yanika so iz naravnih sestavin. FOTO: Aljoša Rebolj
Odpri galerijo
Vsi izdelki Yanika so iz naravnih sestavin. FOTO: Aljoša Rebolj

Veliko je govora o skrbi zase, o razvajanju svojega telesa in duha. Kar privoščimo sebi, privoščimo drugim in obratno. Hišni ljubljenčki pri tem niso izjema. Čeprav imajo svoje navade, jim lahko z dodatno nego zagotovimo še boljšo higieno pa tudi zdravje in počutje.
 

Naravno in dišeče

V eni od minulih sezon priljubljene oddaje Štartaj Slovenija smo spoznali Aleksandro Lelov, ki je zasnovala linijo negovalnih izdelkov za domače ljubljenčke Yanika in jo v zadnjem času še dopolnila. Po tem, ko je najprej dala na trg naravno pršilo za tačke, pozneje tudi šampon, je od lastnikov domačih živali dobila informacijo, da se ta premalo peni. Poleg tega so si zaželeli še milo, ki bi tačke po igri na prostem in v umazaniji temeljiteje umilo, obenem pa izdelek, ki bi nevtraliziral vonj njihove premočene dlake oz. prostora, na primer kletke, kjer prebivajo.

FOTO: Aljoša Rebolj
FOTO: Aljoša Rebolj

 

Topel sprejem med lastniki domačih živali

Že odzivi na prvi Aleksandrin izdelek so bili zelo pozitivni. Lastniki domačih živali so enoglasno pozdravili ozaveščanje o negi njihove dlake in kože ter tudi to, da je ta nega naravna, brez škodljivih substanc, ki bi ju razdražile. Z veseljem je tudi prisluhnila njihovim predlogom in linijo izpopolnila.
 

Prilagojena formula

Ker imajo živali, kot so mačke in psi, bolje razvit vonj, je eden prvih pogojev, ki jih upošteva pri razvoju izdelkov, ta, da niso vsiljivi in je živalim čim manj neprijetno.  Tudi eterična olja, ki jih uporablja, niso del formule zaradi vonja, ampak zaradi svojih zdravilnih učinkov. Vse, kar Aleksandra ustvari, ustvari z mislijo na kužka ali mucka, ki bo izdelek uporabljal. 


 

Na voljo kar sedem izdelkov

Yanika, ki je v središču Ljubljane odprla svojo trgovino, tako ponuja sedem učinkovitih izdelkov iz naravnih sestavin. 



FOTO: Štartaj Slovenija
FOTO: Štartaj Slovenija


Vsi izdelki so iz naravnih sestavin, ki so varne za živali, in namenjeni specifičnim potrebam nege tačk, dlake in kože kosmatincev. Ne vsebujejo alkohola, parabenov in umetnih dišav.



Izdelki Yanika so na voljo so v trgovinah Interspar in izbranih trgovinah Spar.