V Drakovcih popustil most, avto zdrsnil v potok

Posredovali so gasilci PGD Ljutomer, voznik in sopotnik sta na srečo ostala napoškodovana.
Fotografija: FOTO: PGD Ljutomer
Odpri galerijo
FOTO: PGD Ljutomer

Zaradi obilnega deževja je v Drakovcih v občini Ljutomer zjutraj popustil most v trenutku, ko ga je prečkal osebni avtomobil. Avtomobil je zdrsnil v potok. Posredovali so gasilci PGD Ljutomer, ki so ga potegnili iz vode.

Po informacijah njihovega poveljnika Dušana Hunjadija se voznik in druga oseba v avtomobilu pri zdrsu na srečo nista poškodovala. Suzana Rauš iz policijske uprave Murska Sobota je povedala, da je avtomobil zdrsnil poldrugi meter globoko, nastalo je za okoli 3.000 evrov škode.

Vzhod Slovenije je v včerajšnji noči zajelo močnejše deževje. Voda je povzročala težave, zalila kleti in nekatere ceste. Portal Prlekija-on.net poroča o zrušenju še enega mostu, in sicer v kraju Kuršinci, v smeri Male Nedelje.

Z Oddelka za hidrološke napovedi, Urada za meteorologijo in hidrologijo Agencije RS za okolje je tudi danes zjutraj prišlo opozorilo, da je zaradi obilnih padavin ponoči močno narasla reka Ščavnica z napovedjo, da lahko v zgodnjih jutranjih urah poplavi ob strugi v spodnjem toku.

FOTO: PGD Ljutomer
FOTO: PGD Ljutomer

Komentarji: