Vandali so se lotili pisarne evroposlanca Milana Brgleza

S sprejem so popisali okna in vrata ter fasado njegove pisarne v Ljubljani.
Fotografija: »Predvsem se moramo pogovarjati, poslušati in slišati. Zgleda, da je vrag odnesel šalo,« je zapisal Milar Brglez, zatem ko so se na njegovi pisarni pojavili napisi. FOTO: SD/Twitter
Odpri galerijo
»Predvsem se moramo pogovarjati, poslušati in slišati. Zgleda, da je vrag odnesel šalo,« je zapisal Milar Brglez, zatem ko so se na njegovi pisarni pojavili napisi. FOTO: SD/Twitter

Poslanec Evropskega parlamenta Milan Brglez obžaluje vandalizem, ki so ga neznanci v preteklih dneh izvršili nad njegovo pisarno, ko so s sprejem popisali okna in vrata ter fasado pisarne. V sporočilu za javnost je zapisal tudi, da je o dogodku že obvestil policijo.

Brglez je ob tem dodal, da poziva posameznike, ki se z njim ali njegovimi svetovnonazorskimi prepričanji ne strinjajo, da se oglasijo pri njem, da se o razlikah v pogledih pogovorijo.

»Strpnost, ne glede na to, da smo lahko drugače misleči, mora biti prvo pravilo sobivanja v naši državi. Probleme moramo reševati skupaj. Vedno sem pozival in še pozivam, da moramo o problemih in nestrinjanjih govoriti spoštljivo,« je zapisal.

»Zgleda, da je vrag odnesel šalo«

Milan Brglez FOTO: Jože Suhadolnik(Delo
Milan Brglez FOTO: Jože Suhadolnik(Delo
»Predvsem se moramo pogovarjati, poslušati in slišati. Zgleda, da je vrag odnesel šalo. Upam, da bo nova vlada takoj pristopila k reševanju družbenih napetosti in nakopičenega srda znotraj različnih družbenih skupin,« je še dodal.

Poslanska pisarna Milana Brgleza ni bila prvič tarča napada. Kot je zapisano v sporočilu, so stekla s spreji popisali že v preteklosti, prav tako je nekdo poskušal tudi vdreti v pisarno. Brglezu so neznanci pred dobrim letom dni tudi ukradli profil na Facebooku.

Komentarji: