Melania Trump naj bi se le pojavila v javnosti

Prve dame ZDA ni na spregled že dobre tri tedne.
Fotografija: U.S. first lady Melania Trump sits during a listening session with students at the White House in Washington, U.S., April 9, 2018. REUTERS/Joshua Roberts - RC16C9405E70 Foto Joshua Roberts Reuters
Odpri galerijo
U.S. first lady Melania Trump sits during a listening session with students at the White House in Washington, U.S., April 9, 2018. REUTERS/Joshua Roberts - RC16C9405E70 Foto Joshua Roberts Reuters

Washington - Melania Trump naj bi se udeležila dogodka v Beli hiši, kjer bodo v ponedeljek zvečer gostili družine padlih ameriških vojakov, poroča ameriška televizija CNN. Dogodek bo sicer zaprt za medije.

V naslednjih dneh čakata predsednika ZDA Donalda Trumpa dva večja mednarodna dogodka. V Quebecku bo potekal vrh G7, 12. junija pa se bo v Singapurju sestal s severnokorejskim voditeljem Kim Džoing Unom. Oba dogodka bosta minila brez prisotnosti prve dame, so v nedeljo sporočili iz Bele hiše.

Prva dama ZDA se je v javnosti nazadnje pojavila, ko je skupaj z možem10. maja sredi noči na letališču sprejela tri iz Severne Koreje izpuščene Američane. Štiri dni kasneje je Sevničanka prestala operacijo na ledvicah v vojaški bolnišnici, po posegu, ki ga opisujejo kot rutinskega, pa je v bolnišnici ostala pet dni. V Belo hišo se je vrnila 19. maja.


Sporočila, da je v Beli hiši


Zaradi dolgotrajnejše odsotnosti prve dame iz javnosti so se pojavila številna ugibanja in govorice, ki jih je prejšnji teden Trumpova s tvitom zanikala in sporočila, da se počuti dobro in da je v Beli hiši skupaj s svojo družino. Tvit ni veliko pomagal in je sprožil dodatna ugibanja, ali ga je res napisala Melania ali pa kar njen mož. Tiskovna predstavnica prve dame Stephanie Grisham je vsa ugibanja, povezana z odsotnostjo Melanie, označila za nesmisel, ki pa da so ga že vajeni. Prisotnost Melanie v Beli hiši je nato potrdil udi novinar CNBC, ki je tvitnil, da je Melanio videl v Beli hiši skupaj z njenimi pomočniki.

Melania Trump se je v Belo hišo preselila šele nekaj mesecev za svojim možem, saj je počakala, da je njun sin Barron najprej v New Yorku zaključil šolsko leto, preden sta se nato lani preselila v Washington. Vse skupaj je okrepilo ugibanja, da v zakonu prvega para ni vse v najlepšem redu, izbruh škandala okoli pornoigralke Stormy Daniels pa je vse skupaj le še okrepil.

Komentarji: